Heerlijk Borrelz.

Dit concept is zeer geschikt voor verkoop in delicatessezaken of drankwinkels. 

 

Voor het Borrelz. merk drogen wij zelf de citroenen, sinaasappels en ananas welke nodig zijn voor het vullen van de flessen.
Wij kiezen voor de afdankertjes die niet meer geschikt zijn voor rechtstreekse verkoop vanuit de Retail naar de consument. Immers, na een halve wereldreis te zijn vervoerd is het zonde om uiteindelijk toch nog in de afvalbak te belanden! Zero-waste, dat is wat we doen.
Wij snijden deze afdankertjes in plakjes, halen de slechtste eruit, en laten de rest 16 uur drogen. Hierdoor maken we van afdankertjes weer hoofdrolspelers.

Het snijden doen wij zonder snijmachine, dus ook hier de echte ambacht aan het werk. Het resultaat: 2 uur per week arbeid. Deze ambacht zie je uiteindelijk terug in het verschil in dikte van de plakjes fruit in de flessen.  

 

Met een fles Borrelz. maakt uw klant thuis zelf de lekkerste likeuren. Wij vullen de flessen af met alle droge ingrediënten die er nodig zijn om een lekkere smaak te krijgen. Uw klant vult de fles af met circa 500ml blanke drank, zet deze 4 weken weg en heeft daarna de lekkerste DIY likeur. 

 

Gegarandeerd genieten! 

 

 

Interesse in ons biologische assortiment? Kijk bij Onze ambassadeurs om bij inkoopadressen te komen.