Kerst- en relatiegeschenken met aandacht

Het jaar rond produceren we onze 3 concepten maar dat is niet het enige.  Ook zijn we het hele jaar actief bezig met relatiegeschenken omdat we net zoveel plezier beleven met produceren als het inpakken van bestelde kerstpakketten of relatiegeschenken. Hetzij directe verkoop vanuit ons, hetzij inpakwerk voor derden. Samenwerken vinden we belangrijk!

Wij stellen geschenken samen die te maken hebben met lekker eten, ontspannen en gezelligheid.  Door zowel onze lokale-, als niet lokale samenwerkingen bieden we ruime keuze aan mogelijkheden. Alles van hoge kwaliteit en met zorg samengesteld. Zeker weten dat uw medewerkers of relaties blij verrast zullen zijn bij het ontvangen ervan!

 

Op ons bedrijf hebben wij het jaar rond een kleine show waarin u als ondernemer kunt kijken naar de keuze en mogelijkheden die we bieden. Dit doen wij samen met oa. Erf-1 boerderijzuivel (Kampen), Boerenhart (Veluwe) en Aanstreekelijk (Twente).  Alle overige producten kopen we in bij onze partner Voets Specialiteiten.  Wij leveren eveneens maatwerk. Van Biologisch kerstpakket tot vegan of met private label. 

 

Onderstaand treft u enkele voorbeeldpakketten. 

 

Let op: bij bestellingen van 1000 of meer kerstpakketten kunnen wij u alleen helpen als uw definitieve bestelling voor oktober hetzelfde jaar binnen is. 

 

Afspraak maken? Plan deze hier in.