Niet alleen eerlijk, maar ook Heerlijk!

Bakselz. & Borrelz. is erop gericht om met de productie van fooditems ook te werken aan verandering in het leven van jong volwassenen uit het doelgroep register. Zij komen na een proefperiode bij ons op contract zodat een deel van de uitkering omgezet kan worden naar eigen salaris. 

Al onze producten zijn door Bianca zelf ontwikkeld en bedacht.  Daar waar zij als zelfstandige begon door samen te werken met lokale molens & producenten staat zij inmiddels aan het roer van
Bakselz. & Borrelz. 5 dagen per week worden er de leukste producten geproduceerd door een gezellig team bestaande uit coaches Bianca, Bert, Sven, Jeroen en een heel team jong volwassenen. 

54 producten op de markt. 

Om zoveel mogelijk jongeren te kunnen begeleiden moet er ook werk zijn. Daarom hebben wij maar liefst 54 nieuwe producten ontwikkeld onder 4 concepten welke stuk voor stuk heerlijk zijn, voldoende uitstraling hebben om op te vallen. Deze producten zorgen ervoor dat we momenteel 10 jongeren op een arbeidscontract hebben staan.  Geen machine maar handwerk. Met kleine groepen van maximaal 6 jongeren werken we per concept.